Før du opretter dig

Læs følgende grundigt!

Lezzy.dk er et seriøst sted, og derfor ønsker vi ikke falske profiler i vores community, men det sætter også nogle krav til dig. Derfor gælder det for alle på Lezzy.dk at, alle profiler skal være 100% udfyldt herunder skal der også være et profilbillede af ansigt. Du skal også billede valideres i vores valideringsprogram. 100% udfyldelse af profil og billede validering skal ske senest 24 timer efter oprettelse. Det tager ca. 10 minutter at udfylde din profil 100% og indsende dit valideringsbillede. Efter validering sletter vi det billede du har brugt til at, validere dig med. Det er derfor kun dit profilbillede der vil blive vist.

Vi validere din profil inden for 24 timer efter at du har sendt dit valideringsbillede ind, og din profil får et badge der viser at, du har gennemgået vores validering.

OVENSTÅENDE GÆLDER BÅDE FOR GRATIS OG BETALT ADGANG.

Hvis overstående ikke bliver overholdt vil din profil og dit abonnement blive slettet, uden yderlig varsel. Vi vil også blokere dig for fremtidig oprettelse.

Når du tegner et betalt abonnement hos lezzy.dk får du altid syv dages gratis adgang. Det betyder med andre ord at, valideringsperioden ikke går ud over de dage du betaler for. Hvis du har oprettet et betalt abonnement og du ikke bliver godkendt i vores validering, kommer du ikke til at betale noget.

© Copyright 2022 Lezzy.dk

Lezzy.dk er en del af Appinvent.dk CVR: 37631035